- Wysoki współczynnik wydajności
- Duża komora spalania
- Ładny wygląd
- Kuchnia c.o. umożliwia gotowanie i pieczenie potraw
Dwa położenia rusztów - "letnie" i "zimowe"
Lewy i prawy wariant wykonania kuchni c.o.
|
Budowa kuchni c.o.
1. Żeliwne ruszta
2. "Letnie" położenie rusztów
3. Żeliwna płyta z fajerkami
4. Kształtki szamotowe
5. Piekarnik
6. Czopuch |
Dane techniczne
* - drewno
** - węgiel kamienny
Moc nominalna, kW |
10*/14** |
Współczynnik wydajności, %
|
70 |
Rodzaj paliwa |
drewno, węgiel, brykiety, torf |
Ogrzewana powierzchnia, m2 |
40 - 150 |
Ciśnienie wody w kotle nie większe niż, MPa (kg/cm2)
|
0,15 (1,5) |
Pojemność wody w kotle, l (kg) |
22 |
Maksymalna długość drewna, mm |
350 |
Czas spalania, godz. |
2 - 12 |
Pojemność komory spalania, dm3 (l) |
70 |
Minimalny ciąg kominowy, Pa |
12 |
Rozmiar czopucha, mm |
120 х 200 (fi 150)
|
Wymiary (wys.x szer. x gł.), nie więcej niż, mm |
800 х 980 х 710 |
Waga, nie więcej niż, mm |
260 |
Miejsce na grzałkę elektryczną |
nie |
Data dodania produktu do sklepu: wtorek 05 październik, 2010.